Bli medlem
Bergenshallen
Sommerstengt
fra 1. juni -> 15. august
Vestveggen
Man-Fre 09.00->22.00
Lør      09.00->18.00
Søn      10.00->20.00
Bryggeriet
Sommerstengt
Årskort/månedskort gir tilgang mellom 07-23
Vanlige åpningstider fra 15. august

Sjekk åpningstider for endringer
utek-banner

Student

Bergen har mye klatring på og rundt de 7 fjell. Her finner du gode studenttilbud og info om klatring i byen.

Oppdatert 08.08.2222

Bergen Klatreklubb drifter 3 klatreanlegg i Bergen, Bergenshallen på Sletten, Bryggeriet på Kalfaret og Vestveggen i Åsane Arena. Vestveggen er Nordens største klatreanlegg med hele 3650 kvadratmeter klatreflate.

 

Studentfredag – halv pris på inngang for studenter

Hver fredag gjennom høstsemesteret 2022 får studenter med gyldig studentbevis halv pris på inngang i Vestveggen. Prisen blir da 50,- på dagtid og 60,- på kveldstid. Vi gir også medlemspriser på leie av utstyr til studenter (20,- per del; sko, sele, tau). Leie av taubrems er gratis i høst ettersom vi er i en overgangsfase der vi går over til assisterende taubremser fra 1. oktober.

For å klatre på autobelay eller i tauveggene våre må du enten ha brattkort/topptaukort selv eller være med en person som kan sikre deg. Du finner mer info om sikringskort dette på denne siden. Buldring krever ingen forkunnskaper men vi anbefaler at du følger våre sikkerhetsregler for buldring.

Studentpriser

Vi tilbyr 15% rabatt på inngang for studenter hele året. Dette gjelder også for måneds- og årskort. Henvend deg i resepsjonen i Vestveggen og vis frem gyldig studentbevis for å få rabatt.