Bli medlem
Bergenshallen
Man-Tor: 16:00 - 22:00
Fredag: STENGT
Lørdag: 14:00 - 18:00
Søndag: 15:00 - 20:00
Vestveggen
Man-Fre: 09.00 - 22.00
Lør: 09.00 - 18.00
Søn: 10.00 - 20.00
Bryggeriet
Man-Fre: 16:00 - 22:00
Lørdag: 11:00 - 19:00
Søndag: 12:00 - 20:00
utek-banner

Bli medlem

Lyst å bli med i landets største og beste klatreklubb? Her er mange engasjerte og hyggelige klatrere, og vi vil veldig gjerne ha deg med også!

Frivilligsamling med klubben. Foto: Trond Kristian Kalstø
Oppdatert 06.04.2121

Som medlem i Bergen Klatreklubb får du en rekke fordeler og du støtter klubbens arbeid. Vi arrangerer kurs og aktiviteter for klatrere i alle aldre, og det er Bergen Klatreklubb som kontinuerlig utvikler og vedlikeholder klatrefeltene rundt Bergen.

I dag holder klatrefeltene en høy standard og dette kommer deg som klatrer til gode. Klubben rebolter også systematisk de eksisterende klatrefeltene for å ivareta sikkerheten til alle som klatrer.

Vi anbefaler alle klatrere bosatt i Bergensområdet å bli medlem i Bergen Klatreklubb. Medlemskapet koster 300 kroner for et år. Klubben har rabattert medlemskap for de under 18 år.

Andre medlemsfordeler:

  • Reduserte priser på inngang og leie av klatreutstyr i våre anlegg
  • Mulighet til å kjøpe årskort eller månedskort i våre anlegg
  • Leie av crashpads i Bryggeriet
  • Reisestøtte i forbindelse med regionale, nasjonale og internasjonale konkurranser
  • Deltakelse på sosiale arrangementer i regi av klubben
  • Reduserte priser til Bergen Klatreklubbs sagnomsuste julebord
  • Stemmerett på klubbens årsmøte
  • Medlemmer får 10 % rabatt på ordinære priser på UTE-butikken i Bergen (Nedre Korskirkeallmenningen 12B)
    • Gyldig BK medlemskort må fremvises for å få rabatt. Medlemskort lastes ned fra «Min Idrett».

Hvordan bli medlem

Medlemskap i Bergen Klatreklubb følger kalenderåret og kjøpes via MinIdrett.

Medlemsbevis vil være tilgjengelig enten som kvittering fra Min Idrett eller via app på smarttelefon når medlemskontigenten er betalt.

Synest du det er vanskelig å bli medlem gjennom MinIdrett? Det synest vi også! Men Norges Idrettsforbund (NIF) har fra 1. januar 2020 krav om at alle idrettslag benytter en godkjent medlemsadministrasjon som baserer seg på MinIdrett og da er vi i Bergen Klatreklubb pent nødt til å forholde oss til disse kravene.

Familiemedlemskap

Familiemedlemskap: Det er mulig å søke om familiemedlemskap og betale 300,- for et hovedmedlem og legge til flere familiemedlemmer under dette medlemskapet for 150,- pr. stk.

Du må da søke om medlemskap i Bergen Klatreklubb for de aktuelle familiemedlemmene gjennom Min Idrett og du vil i etterkant få tilsendt faktura med rabattert pris. I tillegg er du nødt til å sende epost til post@bergen-klatreklubb.no med info om hvem du har søkt om som hovedmedlem og hvem som er i familierelasjon slik at det kommer riktig info inn i systemet.

Personvern

All informasjonen vi har om medlemmer blir kun brukt internt i Bergen Klatreklubb. Ingen informasjon blir utlevert til tredjeparter.

Gi grasrotandelen din til Bergen Klatreklubb

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte Bergen Klatreklubb. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax).

Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.