Bli medlem
Bergenshallen
Man-Tor  16.00->22.00
Fredag      STENGT
Lørdag      14.00->18.00
Søndag      15.00->20.00
Vestveggen
Man-Fre  09.00->22.00
Lørdag      09.00->18.00
Søndag      10.00->20.00
Bryggeriet
Man-Fre  16.00->22.00
Lørdag      11.00->19.00
Søndag      12.00->20.00 Årskort/månedskort gir tilgang mellom 07-23 alle dager

Sjekk åpningstider for endringer
news-banner

Resultater julebuldring!

Her finner du resultater fra årets julebuldring. Hele 250 deltakere var med på årets arrangement som ble gjennomført med scorecard over hele helgen.

Resultater
Oppdatert 14.12.2121

På tross av høye smittetall og strenge restriksjoner ble det god stemning og mye bra buldring i Vestveggen over flere dager. Totalt 55 flunkende nye buldreproblem satt av vårt rutesetterteam bestående av Pierro, Petter, Leo og Sunniva sammen med noen gjesteskruere skapte rammene for den største julebuldringen i klubbens historie. Dette var også første gang klubben arrangerte julebuldringen i Vestveggen og basert på tilbakemeldingene vi har fått blir det gjentakelse neste år.

I seniorklassene var det Marie Tamber som tok førsteplass foran Alva Fossen på andre og Astrid Tessem på tredje. I herreklassen gikk Håvard Helgesen som eneste deltaker problem nummer 55 og vant dermed foran Endre Evensen og Fabien Amigues på delt andreplass. Håvard gikk forøvrig også alle de andre problemene unntatt nummer 54 som ingen klarte. Marie og Håvard får begge kombinert årskort til våre anlegg som vinnere av seniorklassene – gratulerer!

Julebuldringen var også avsluttende konkurranse for årets BergensCup i klatring og i seniorklassene vant Marie Tamber dameklassen mens Endre Evensen vant herreklassen. Premiene til sammenlagtvinnerene i seniorklassene er også her kombinert årskort til våre anlegg, men ettersom Marie Tamber allerede har vunnet dette får hun velge seg en valgfri gave fra våre salgsvarer i Vestveggen.

Alle deltakere i klassen barn 9-12 år skal få med seg Petzl-tskjorte for deltakelse. Ta kontakt med resepsjonen i Vestveggen om du ikke har fått dette allerede.

Premier til de andre vinnerene av julebuldringen + premier til sølv og bronseplasseringene blir levert fra vår gode samarbeidspartner Utebutikken og kan hentes i resepsjonen i Vestveggen.

Vi trakk også 6 heldige vinnere tilfeldig fra deltakerlisten:

Rune Abrahamsen – Petzl taubag

Helene Tobiassen Solheim – Black Diamond kalkpose

Tord Emil Flak, Torstein Strand, Odd Magne Øgreid og Astrid Bjørke Jenssen – oppvarmingsstrikk fra E9

Her finner du link til komplette resultatlister

Forklaring for poeng:

Hvert buldreproblem er maks verdt 1000 poeng, og disse 1000 poengene deles på antall bestigninger. F.eks om to deltakere går samme problemet får de 500 poeng hver. Det er de 5 problemene du har gått som har høyest poengsum som gir deg din sammenlagte totalscore i konkurransen. To deltakere som går akkurat de samme problemene vil da få akkurat lik score.

Husk at medlemmer av Bergen Klatreklubb alltid får 10% rabatt på Utebutikken, en butikk fyllt av godsaker og flotte julegaver til alle friluftsinteresserte i Bergen.