Bli medlem
Bergenshallen
Man-Tor  16.00->22.00
Fredag      STENGT
Lørdag      14.00->18.00
Søndag      15.00->19.00
Vestveggen
Man-Fre  09.00->22.00
Lørdag      09.00->18.00
Søndag      10.00->20.00
Bryggeriet
Man-Fre  16.00->22.00
Lørdag      11.00->19.00
Søndag      12.00->20.00
Årskort/månedskort gir tilgang mellom 07-23 alle dager

Sjekk driftsmeldinger for endringer
news-banner

Godt nytt medlemsår!

2024 er i gang og det betyr nytt medlemsår for Bergen Klatreklubb. Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til oss!

Nytt medlemsår
Oppdatert 01.01.2024

Medlemskontigent for 2024 er sendt ut fra MinIdrett til alle som var medlem i klubben i 2023. Forfallsdato på fakturaen er 15. januar.

Har du gyldig årskort men mangler medlemskap for 2024? Da kan det hende du får spørsmål fra vakten i resepsjonen om dette, og appen Go-Active vil ikke fungere før medlemskapet for 2024 er registrert på din bruker. For å gjøre overgangen smidigst mulig har vi forlenget medlemskapet for 2023 frem til 15. januar i vårt kundesystem.

Hvordan får man registrert medlemskapet i klubben?

Etter at du har betalt medlemskapet gjennom MinIdrett kan du vise kvittering for kjøpet til en av resepsjonistene i våre anlegg og så blir medlemskapet registrert på din bruker i vårt kundesystem.

Hvorfor skal jeg bli medlem?

Som medlem i Bergen Klatreklubb får du en rekke fordeler og du støtter klubbens arbeid. Vi arrangerer kurs og aktiviteter for klatrere i alle aldre, og det er Bergen Klatreklubb som kontinuerlig utvikler og vedlikeholder klatrefeltene rundt Bergen.

I dag holder klatrefeltene en høy standard og dette kommer deg som klatrer til gode. Klubben rebolter også systematisk de eksisterende klatrefeltene for å ivareta sikkerheten til alle som klatrer.

Vi anbefaler alle klatrere bosatt i Bergensområdet å bli medlem i Bergen Klatreklubb. Medlemskapet koster 400 kroner for et år. Klubben har rabattert medlemskap for de under 18 år.

Andre medlemsfordeler:

  • Reduserte priser på inngang og leie av klatreutstyr i våre anlegg
  • Mulighet til å kjøpe årskort eller månedskort i våre anlegg
  • Leie av crashpads i Vestveggen
  • Reisestøtte i forbindelse med regionale, nasjonale og internasjonale konkurranser
  • Deltakelse på sosiale arrangementer i regi av klubben
  • Reduserte priser til Bergen Klatreklubbs sagnomsuste julebord
  • Stemmerett på klubbens årsmøte
  • Redusert pris på fysikalsk behandling hos fysioterapeutene Lars Mjaavatn og Maria Kolås
  • Medlemmer får 10 % rabatt på ordinære priser på UTE-butikken i Bergen (Nedre Korskirkeallmenningen 12B)
  • Medlemmer får 10 % rabatt på ordinære priser i butikken i Vestveggen

Hvordan bli medlem

Medlemskap i Bergen Klatreklubb følger kalenderåret og kjøpes via MinIdrett. NB! Om du har fått utsendt faktura for medlemskap i 2024 er det enkleste å betale denne på forfallsdato.

Medlemsbevis vil være tilgjengelig enten som kvittering fra Min Idrett eller via app på smarttelefon når medlemskontigenten er betalt. Vis denne kvitteringen til en av våre resepsjonister så blir du registrert i vårt system.

Synest du det er vanskelig å bli medlem gjennom MinIdrett? Det synest vi også! Men Norges Idrettsforbund (NIF) har fra 1. januar 2020 krav om at alle idrettslag benytter en godkjent medlemsadministrasjon som baserer seg på MinIdrett og da er vi i Bergen Klatreklubb pent nødt til å forholde oss til disse kravene.

Familiemedlemskap

Det er mulig å kjøpe familiemedlemskap gjennom MinIdrett for familier bosatt på samme bostedsadresse. Familiemedlemskap koster 700,-

Personvern

All informasjonen vi har om medlemmer blir kun brukt internt i Bergen Klatreklubb. Ingen informasjon blir utlevert til tredjeparter.

Gi grasrotandelen din til Bergen Klatreklubb

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte Bergen Klatreklubb. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax).

Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. 

Norges største
Visste du at Bergen Klatreklubb er Norges største klatreklubb? Med over 3300 registrerte medlemmer i 2023 er vi også et av de største idrettslagene i Bergen Kommune.