Bli medlem
Bergenshallen
Man-Tor  16.00->22.00
Fredag      STENGT
Lørdag      14.00->18.00
Søndag      15.00->19.00
Vestveggen
Man-Fre  09.00->22.00
Lørdag      09.00->18.00
Søndag      10.00->20.00
Bryggeriet
Man-Fre  16.00->22.00
Lørdag      11.00->19.00
Søndag      12.00->20.00
Årskort/månedskort gir tilgang mellom 07-23 alle dager

Sjekk driftsmeldinger for endringer
news-banner

Samling i Uskedalen! 16. – 18. juni

Bergen Klatreklubb og Bratte Rogalands Venner (BRV) inviterer til klatresamling i Uskedalen 16. – 18. juni. Sett av helgen nå!

Uskedalssamling - 16. - 18. juni
Oppdatert 08.06.2323

Har du lyst til å oppleve en av landets beste storvegger? Uskedalen byr på granitt fra øverste hylle, de lekreste former for sva, med upåklagelig friksjon. Riss for både finger, hånd og neve. I tillegg er utsikten upåklagelig. Som om dette ikke var nok: Det er ingen kø her! 

Base på Rabben Camping

Dette er en samling for deg som kan klatre flertaulengders naturlig sikrede ruter fra før. Du må stille med eget utstyr, egen klatrepartner og dere må klare dere selv som taulag på tur.

Vi har base på Rabben Camping hvor dere organiserer egen overnatting i hytte eller telt. Vi fyrer opp grillen på Rabben Camping kl. 20 både fredag og lørdag og spiser middag sammen og forteller klatreskrøner utover kvelden. Dette vil du ikke gå glipp av!

Klatrefører for Uskedalen kan kjøpes i Vestveggen og på Rabben Camping. VPG selger den også.

Klatresamlinger i Uskedalen må bare oppleves! Vi håper å se deg der!

Kontakt: uskedalssamling@bergenklatreklubb.no

NB: Arrangementet er avhengig av været. Arrangementskomiteen prates torsdagen i forkant og tar en vurdering av været.

slides
slides
slides
slides
Meld deg på vårt nyhetsbrev
VI TRENGER FRIVILLIGE!
Helgen 23-24. september skal Bergen Klatreklubb arrangere NorgesCup i klatring og paraklatring. For å gjennomføre konkurransen trenger vi flere dyktige sikrere som kan stille opp og sørge for mye og trygge fall for utøverene.

Kan du sikre dynamisk og gi trygge fall til unge klatrere som støter vilt? Da trenger vi din hjelp den helgen!

For å melde interesse kan du enten føre deg opp på listen via våre hjemmesider eller ta kontakt med oss direkte via epost: keith@bergenklatreklubb.no
Vi trenger frivillige dugnadsvakter til NorgesCup i klatring og paraklatring helgen 23-24. september. Vi har stort behov for flere dommere og sikrere. Har du mulighet til å avse noen timer den helgen? Før deg opp på frivilligskjemaet vi har liggende på hjemmesidene våre: www.bergenklatreklubb.no
Hører du musikken som pumper? Ser du kalken som svever og energien som strømmer ut fra publikum?

Bergen Klatreklubb inviterer til buldrekonkurranse med finaler og pengepremier lørdag 7. oktober. Det kommer til å bli skrudd et sett med helt nye bangers i buldreveggene Vestveggen og det blir finaler med de 4 beste fra herre og dameklassene. Flotte premier i alle klasser - pengepremie til beste herre og beste dame!

For å sørge for kvaliteten på rutesettingen har vi for anledningen hentet inn en trio av franskmenn som skal skru til konkurransen:
- Pierre Broyer (IFSC rutesetter, blant annet til VM i Bern i år)
- Yann Le Boulanger
- Pierre DeBois

Dette blir garantert en kveld du ikke vil gå glipp av - sett av datoen nå og spiss buldreformen! Påmelding og mer info kommer på sidene våre om kort tid.

Buldrefest 2023 teller også som 4 runde av årets BergensCup og det blir de samme klassene som alltid - barn, yngre/eldre junior, senior og masterclass
Vi har satt opp treningsgruppe for voksne i høst! Bli med våre dyktige trenere Magnus, Halvard og Ben og bryt gjennom det røde platået ditt. Påmelding og mer info finner du via våre hjemmesider.