Bli medlem
Bergenshallen
Man-Tor: 16:00 - 22:00
Fredag: STENGT
Lørdag: 14:00 - 18:00
Søndag: 15:00 - 19:00
Vestveggen
Man-Fre: 09.00 - 22.00
Lør: 09.00 - 18.00
Søn: 10.00 - 20.00
Bryggeriet
Man-Fre: 16:00 - 22:00
Lørdag: 11:00 - 19:00
Søndag: 12:00 - 20:00
news-banner

Spørsmål om booking og registrering

Får du ikke til å registrere deg? Mangler personen du skal booke tid til egen epostadresse?

Her finner du svar på eventuelle spørsmål du har om klubbens bookingsystem.

Opprettelse av bruker og booking
Oppdatert 02.03.2121

Opprettelse av ny bruker

  1. Gå til siden BRP Booking
  2. Klikk på LOGG INN oppe til høyre
  3. Velg Registrer deg
  4. Velg ett anlegg (har ingen praktisk betydning)
  5. Registrer personopplysninger, epost og lag et passord

NB! Det er kun mulig å benytte en epostadresse på en bruker

Dersom epostadressen din allerede er i bruk kan du gå tilbake til LOGG INN, logge på med epostadressen din og trykke Glemt passord.

Registrere barn uten epostadresse?

Skal du registrere barn som ikke har epostadresse lager du en suffix til din epost som er: din epost+barnets navn før @ i din epostadresse

Eksempel: Ola skal registrere datteren sin Kari. Ola har epost: ola@gmail.com

Da fører Ola opp følgende i epost-kolonnen: ola+kari@gmail.com

Ola kan nå logge seg på systemet med ola+kari@gmail.com for å f.eks booke klatretid til Kari. Han må da logge seg ut og inn av systemet for hver enkelt bruker han skal booke klatretid for.

Epost sendt fra systemet til Kari sin bruker går til Ola sin epostadresse ola@gmail.com

Merk at deler av Vestveggen vil være avstengt for aktivitet med barne- og ungdomsgrupper på hverdager mellom 16-19. Dette gjelder blant annet barnerommet i 2. etasje.

Booking av klatretid

Her er et par grunnregler for booking:

  • Book alltid tid for å klatre og buldre før du besøker anleggene, visst ikke er du ikke garantert plass
  • Det er mulig å booke flere tidspunkt for samme bruker, men pass på å avbestille dersom du ikke skal benytte tiden slik at du ikke tar plassen fra andre.
  • Det er kun mulig med en booking per bruker, dersom du skal ha med deg flere, f.eks. barn må du opprette brukere for de og logge inn med hver bruker for å få til booking.
  • Avslutt klatringen i god tid slik at du er klar til å forlate hallen når tiden er ute. Dette for å unngå større samlinger av besøkende mellom bookingtidene.

Booking kan gjøres via vår hjemmeside eller i vår app. For å overholde restriksjoner og smittevern, setter vi en begrensning på 25 personer om gangen for Bryggeriet og Bergenshallen. For Vestveggen er det større kapasitet og flere overlappende bookinger. I Vestveggen står det tre kategorier oppført, A, B og C. Disse kategoriene har ingen praktisk betydning og de er kun for å få til overlappende bookinger i vårt system. Dersom du evt. ikke kan komme etter at du har booket tid må du av-booke slik at du ikke tar plassen for andre. Det gjøres lettest i appen der du har god oversikt over dine bookinger.

Søk etter Bergen Klatreklubb på App Store eller Google Play Butikk og last ned vår nye app. Du logger inn med din bruker (samme som er registrert i vårt nye kassasystem der de fleste av våre kunder finnes) , eller oppretter ny bruker om du ikke har. Denne appen skal og fremover brukes til å registrere ankomst din i våre anlegg og vi vil slippe manuell registrering for smittevern.

De med nøkkelbrikke og årskort som vil trene i Bryggeriet utenom ordinær åpningstid må også booke tid for at det ikke skal bli for mange om gangen i anlegget.

Book klatretid her

Pushnotiser

Vi ønsker å kunne sende deg relevant info som angår deg. Derfor er det en fordel om du velger «Tillat pushnotiser» når du oppretter bruker hos oss. Da vil vi kunne sende deg viktig info på epost eller SMS, f.eks om endringer i åpningstider, nedstenging eller info om kurs du er påmeldt i regi av klubben. Vi sender kun ut relevant info for deg og ingen reklame.