Bli medlem
Bergenshallen
Man-Tor: 16:00 - 22:00
Fredag: STENGT
Lørdag: 14:00 - 18:00
Søndag: 15:00 - 20:00
Vestveggen
ÅPNES FEBRUAR 2021
Bryggeriet
Man-Fre: 16:00 - 22:00
Lørdag: 11:00 - 19:00
Søndag: 12:00 - 20:00
ks-featured

Topptau og ledkurs

Informasjon

Topptau og ledkurs er to enkeltstående kurs nybegynnere som til sammen gjør deg klar for å ta Brattkort. Om du kun gjennomfører og består Topptaukurset kan du ta Topptaukort.

Topptaukurs

På dette klatrekurset får du en grunnleggende innføring i sikring og klatring på topptau. I etterkant av kurset har man kunnskapen som er nødvendig for å ta testen for topptaukort, som kvalifiserer deg til å sikre barn eller voksne på topptau på alle våre vegger. Etter kurset får du inngang og lån av utstyr hos Bergen Klatreklubb gratis i to uker. Tilbudet gjelder i fjorten dager fra kursdato, og det er ikke mulig å utsette perioden.

Krav til kurset:  Dette kurset er for nybegynnere, og det er ingen krav til forkunnskaper eller tidligere erfaring med klatring. Det passer også fint for deg som ikke har sikret på en stund og ønsker å friske opp kunnskapene dine.

Topptaukurs
Alder: Fra fylte 15 år Varighet: 4,5 timer en kveld i ukedagene Pris: 700,-

Ledkurs

Kurset gir en grunnleggende innføring av sikring og klatring på led. Klatrekurset kvalifiserer til å ta Brattkortet, som kvalifiserer deg til å sikre på led på alle våre tauklatrevegger.

Krav til kurset: deltatt på Topptaukurs eller tilsvarende kompetanse. Du skal kunne sikre helt korrekt på topptau, ta kameratskjekk og ha kjennskap til klatrevettplakaten. Kontakt oss gjerne på post@bergen-klatreklubb.no om du er i tvil på om du oppfyller kravet.

Ledkurs
Alder: Fra fylte 15 år Varighet 4,5 timer en kveld i ukedagene Pris: 700,-

Kommende kurs

Ingen gruppeaktiviteter ble funnet