Bli medlem
Bergenshallen
Sommerstengt
fra 1. juni -> 15. august
Vestveggen
Man-Fre: 09.00 - 22.00
Lør: 09.00 - 18.00
Søn: 10.00 - 20.00
Bryggeriet
Man-Fre: 16:00 - 22:00
Lørdag: 11:00 - 19:00
Søndag: 12:00 - 20:00

Sjekk åpningstider for endringer
news-banner

Forsinkelser i Vestveggen

På grunn av utfordringer med byggeprossesen blir åpning av Vestveggen utsatt til januar 2021

Forsinkelser i Vestveggen
Oppdatert 16.12.2020

På grunn av uforutsette hendelser har nå arbeidet med det elektriske anlegget i bygget stoppet helt opp, og Åsane Arena mangler foreløpig brukstillatelse til å sette i gang med aktivitet i klatrehallen. Vi hadde et mål om at dette skulle være på plass i løpet av desember men det kommer dessverre ikke til å skje. Med juleferie for arbeiderene i anlegget nært forestående er det lite trolig at vi får åpnet opp før etter nyttår.

Klubben har jobbet iherdig for å bli ferdig med alt før jul, men selv om klatreveggene nå er ferdig skrudd og klare er det ikke mulig å åpne opp anlegget før lyset i resepsjonen og på toalettene er på plass. På toalettene mangler det i tillegg endel rørleggerarbeid som også har stoppet helt opp. Dette arbeidet er ikke noe Bergen Klatreklubb har ansvar for så det er en kjedelig situasjon for klubben ettersom vi er klare men bygget ikke er det. I tillegg gjør forsinkelsene at klubbens økonomi blir presset i en periode med lite inntekter og store utgifter i forbindelse med nyansettelser og investeringer i utstyr.

Vi kan love alle at dette anlegget er vel verdt å vente på, det blir ganske enkelt megabra.

Vi skal oppdatere dere med ny åpningsdato så snart det er klart, følg oss på sosiale medier og våre hjemmesider for siste nytt!