Bli medlem
Bergenshallen
Man-Tor: 16:00 - 22:00
Fredag: STENGT
Lørdag: 14:00 - 18:00
Søndag: 15:00 - 20:00
Vestveggen
Man-Fre: 09.00 - 22.00
Lør: 09.00 - 18.00
Søn: 10.00 - 20.00
Bryggeriet
Man-Fre: 16:00 - 22:00
Lørdag: 11:00 - 19:00
Søndag: 12:00 - 20:00
news-banner

Bergenshallen og Bryggeriet åpent med booking

Oppdatert 20.02.2121

Bergenshallen og Bryggeriet er fra mandag 22. februar igjen åpne med vanlige åpningstider. Vi opplever for tiden stor pågang og ber besøkende benytte seg av hele åpningstiden til anleggene for å utnytte kapasiteten.

Her er et par grunnregler for booking:

  • Book alltid tid for å klatre og buldre før du besøker anleggene, visst ikke er du ikke garantert plass
  • Møt presis når bookingen din starter. Er du mer enn 15 minutter forsinket kan klatrevakten kansellere din booking slik at det er mulig for de på ventelisten å komme inn.
  • Det er mulig å booke flere tidspunkt for samme bruker, men pass på å avbestille dersom du ikke skal benytte tiden slik at du ikke tar plassen fra andre.
  • Det er kun mulig med en booking per bruker, dersom du skal ha med deg flere, f.eks. barn må du opprette brukere for de og logge inn med hver bruker for å få til booking.
  • Avslutt klatringen i god tid slik at du er klar til å forlate hallen når tiden er ute. Dette for å unngå større samlinger av besøkende mellom bookingtidene.

Booking kan gjøres via vår hjemmeside eller i vår app. For å overholde restriksjoner og smittevern, setter vi en begrensning på 25 personer om gangen for Bryggeriet og Bergenshallen. Dersom du evt. ikke kan komme etter at du har booket tid må du av-booke slik at du ikke tar plassen for andre. Det gjøres lettest i appen der du har god oversikt over dine bookinger.

Søk etter Bergen Klatreklubb på App Store eller Google Play Butikk og last ned vår nye app. Du logger inn med din bruker (samme som er registrert i vårt nye kassasystem der de fleste av våre kunder finnes) , eller oppretter ny bruker om du ikke har. Denne appen skal og fremover brukes til å registrere ankomst din i våre anlegg og vi vil slippe manuell registrering for smittevern.

De med nøkkelbrikke og årskort som vil trene i Bryggeriet utenom ordinær åpningstid må også booke tid for at det ikke skal bli for mange om gangen i anlegget.

Book klatretid her

Fortsatt gjelder nasjonale og kommunale smittevernsregler. Hold deg hjemme om du er syk, oppretthold anbefalt avstand på minst 1 meter og husk god håndhygiene.