Bli medlem
Bergenshallen
Man-Tor: 16:00 - 22:00
Fredag: STENGT
Lørdag: 14:00 - 18:00
Søndag: 15:00 - 20:00
Vestveggen
Åpnes uke 3
Man-Fre: 09.00 - 22.00
Lørdag: 09.00 - 18.00
Søndag: 10.00 - 20.00
Bryggeriet
Man-Fre: 16:00 - 22:00
Lørdag: 11:00 - 19:00
Søndag: 12:00 - 20:00
news-banner

Åpning av Vestveggen

Åpning av Vestveggen er utsatt på grunn av lokale koronarestriksjoner i Bergen. Ny åpningsdato kommer så raskt vi får lov til å åpne opp!

Oppdatert 09.10.2020

Smitteverntiltak:

Vi kommer til å dele opp dagen i mindre bolker for å gi flest mulig anledning til å sjekke ut senteret vårt på åpningsdagen på en trygg og forsvarlig måte. I tillegg må alle bestille billett på forhånd og registrere kontaktinformasjon.

Vi vil ha høyt fokus på å overholde 1-meters regelen og på renhold av bygget gjennom dagen.

Mer info om åpningen, bestilling av billetter og smitteverntiltak kommer på denne siden her.

Earlybird-tilbud:

Vi kickstarter vintersesongen med å gi alle som ønsker det tilbud om å kjøpe kombinert årskort for alle våre anlegg som gjelder ut 2020 samt hele 2021*. Så desto tidligere du kjøper årskort, desto mer får du brukt det!

Kjøp årskort til Earlybird-pris her!

‍*Årskortet krevet medlemskap i Bergen Klatreklubb og medlemskapet følger kalenderåret.

Påmeldig til kurs

Nå kan du melde deg på innføringskurs eller ta Topptaukurs eller Ledkurs hos oss! Topptau- og Ledkurs blir avholdt på kveldene i ukedagene, mens innføringskursene går i helgene. Vi setter opp mange kurs i desember og januar slik at alle som ønsker å komme i gang med klatringen får anledning til å gjøre det hos oss.

For påmelding gå til denne siden her.

Priser og åpningstider

Alltid oppdaterte åpningstider til anlegget og driftsmeldinger finner du på våre nettsider om Vestveggen, og priser for alle våre anlegg finner du på vår samleside med priser for alle våre tjenester og produkter.

Åpning av Vestveggen

Det blir dessverre ikke den festen vi har sett for oss, men vi lover at vi skal ta det igjen på et senere tidspunkt. For at vi skal kunne overholde smittevernregelen med minst 1 meters avstand til hverandre, må vi begrense antall personer i hallen. Vi kommer til å legge ut bestilling av plasser på forhånd.

Smittevern

Vi har innført nye renholdsrutiner og smitteverntiltak slik at dere trygt kan besøke våre anlegg. Men – det er viktig å understreke at vi også trenger hjelp fra dere.

  • Unngå trening om du er syk eller har symptomer.
  • Kom ferdigskiftet til trening.
  • Vask hendene ved ankomst.
  • Husk god hoste- og håndhygiene!
  • Hold avstand til hverandre. 1 meter er det magiske tallet.
  • Bruk antibac som er plassert rundt omkring i anleggene og benytt gjerne flytende kalk.

Vi oppfordrer også til at de som har mulighet trener utenom den normale rushtiden som er mellom 16.00 – 19.00 på hverdager.