Bli medlem
Bergenshallen
Sommerstengt
fra 1. juni -> 15. august
Vestveggen
Man-Fre: 09.00 - 22.00
Lør: 09.00 - 18.00
Søn: 10.00 - 20.00
Bryggeriet
Man-Fre: 16:00 - 22:00
Lørdag: 11:00 - 19:00
Søndag: 12:00 - 20:00

Sjekk åpningstider for endringer
news-banner

Velkommen til Bergen Klatreklubb

Vi tar smittevern på alvor og følger alle nasjonale og lokale retningslinjer.

Oppdatert 02.03.2121

OPPDATERT 25. MARS

Grunnet nye nasjonale restriksjoner gjeldende fra torsdag 25 mars til 12 april tilbyr vi individuell trening kun for innbyggere i Bergen Kommune.

For å ivareta 2 meters avstand oppfordrer vi alle besøkende å bruke munnbind ved annkomst da det kan være vanskelig å holde tilstrekkelig avstand i inngangspartiet.

Vi reduserer antall bookinger kommende periode og ber alle våre besøkende om å være flinke til å ivareta avstandsregler på våre klatresenter. Garderober vil være stengt.

Det er to ting du må gjøre før du kommer på besøk

  1. Du må booke klatretid på forhånd. Også for barn som skal klatre. Info for barn finner du her.
  2. Du må fylle ut egenerklæringsskjema hvis du ikke allerede har gjort dette

Book klatretid her

I bookingen for Vestveggen ligger det tre forskjellige alternativ: Vestveggen A, B og C. Disse alternativene har ingen betydning, det er kun benevninger som gjør at vi kan legge inn overlappende bookinger i vårt system.

Fyll ut egenerklæringsskjema her

Har du spørsmål vedrørende bookingsystemet eller problemer med å registrere deg? Sjekk ut denne siden med svar på de vanligste spørsmålene vi får.

Priser og åpningstider

Vestveggen vil ha åpningstider mellom 9-22 på hverdager, 9-18 på lørdager og 10-20 på søndager. Bryggeriet og Bergenshallen har åpent som vanlig, men det er booking på forhånd for alle våre tre anlegg.

Alltid oppdaterte åpningstider til anlegget og driftsmeldinger finner du på våre nettsider om Vestveggen, og priser for alle våre anlegg finner du på vår samleside med priser for alle våre tjenester og produkter.

Merk at deler av anlegget vil være avstengt for aktivitet med barne- og ungdomsgrupper på hverdager mellom 16-19. På grunn av smittevern kan vi ikke blande publikumsklatring og klatring med organiserte grupper.

Smittevern

Bergen Klatreklubb tar smittevern på alvor. Vi kommer til å dele opp dagen i mindre bolker for å gi flest mulig anledning til å sjekke ut våre anlegg.

Vi har innført nye renholdsrutiner og smitteverntiltak slik at dere trygt kan besøke våre anlegg. Men – det er viktig å understreke at vi også trenger hjelp fra dere.

  • Unngå trening om du er syk eller har symptomer.
  • Kom ferdigskiftet til trening.
  • Vask hendene ved ankomst.
  • Husk god hoste- og håndhygiene!
  • Hold avstand til hverandre. 2 meter er nå det magiske tallet.
  • Bruk antibac som er plassert rundt omkring i anleggene og benytt gjerne flytende kalk.

Vi oppfordrer også til at de som har mulighet trener utenom den normale rushtiden som er mellom 16.00 – 19.00 på hverdager.

Book klatretid her

I bookingen for Vestveggen ligger det tre forskjellige alternativ: Vestveggen A, B og C. Disse alternativene har ingen betydning, det er kun benevninger som gjør at vi kan legge inn overlappende bookinger i vårt system.

Vi vil ha høyt fokus på å overholde 2-meters regelen og på renhold av bygget.