Bli medlem
Bergenshallen
Man-Tor: 16:00 - 22:00
Fredag: STENGT
Lørdag: 14:00 - 18:00
Søndag: 15:00 - 20:00
Vestveggen
ÅPNES FEBRUAR 2021
Bryggeriet
Man-Fre: 16:00 - 22:00
Lørdag: 11:00 - 19:00
Søndag: 12:00 - 20:00
news-banner

Åpning av Vestveggen er utsatt!

Åpning av Vestveggen er utsatt
Oppdatert 05.02.2121

Ventetiden er ikke helt over…

Åpning av Vestveggen er utsatt.

Det er dessverre store problemer med å få brukstillatelse til klatrehallen i Åsane Arena og det gjør at vi ikke kan åpne klatrehallen som planlagt. Bergen Klatreklubb er klare til å kjøre i gang så snart brukstillatelsen foreligger.

Selv om det ikke blir åpning helt enda kan vi love at det blir skikkelig gøy å komme i gang, dette er det mange som har gledet seg til i lang, lang tid.

Klubben har laget en plan for å ivareta smittevernsregler og sikkerhet i anlegget når det åpner. For å unngå kø i resepsjonen er det viktig at du går gjennom punktene under i forkant av besøket. Da blir det kun en rask gjennomgang og betaling i resepsjonen før du slippes løs på 3200 kvadratmeter med klatreflate.

ib-img

Her er noe av det du kan velge mellom i Vestveggen:

 • Stort buldrerom under mesaninen (500m2). Til sammenligning er Bryggeriet ca. 250m2.
 • Hovedvegg med både overheng og vertikale vegger, 15 meter høyde.
 • Kursrom for grupper, nybegynnere og paraklatring, 10 meter høyde.
 • Autobelayvegg (det blir 15-20 autobelayer spredd rundt i senteret).
 • Bratt konkurransevegg, 15 meter høyde.
 • Speedvegg med to speedruter (internasjonal standard).
 • Juniorvegg med overheng på mesaninen, 12,5 meter høyde.
 • Flatvegger og svavegger på mesaninen, 12,5 meter høyde.
 • Eget barnerom.
 • Stort treningsrom i 3. etasje med kilterbrett, moonvegg, campusbrett, stor kaosvegg og sirkelvegg.

 

Nordens største
Visste du at Vestveggen blir Nordens største klatreanlegg? Det er dobbelt så stort som Oslo Klatresenter!

Ditt første besøk

Her er fire punkt som du bør lese nøye gjennom før ditt første besøk:

 1. Les og signer Egenerklæring – Alle som ønsker å klatre eller oppholde seg i våre anlegg må lese våre sikkerhetsregler og signere på egenerklæring. Dette må gjøres før du slipper inn i Vestveggen.
  Les sikkerhetsreglene og signer skjema her
 2. Registrer deg i vårt BRP-system. Dersom du ikke har besøkt oss før er du ikke registrert i vårt system  – se lenger nede for beskrivelse av hvordan du går frem for å opprette profil i BRP.
 3. Last ned Bergen Klatreklubb appen (via App Store eller Google Play Butikk) – for booking av klatretid og registrering av ankomst i våre anlegg
 4. For ekstra rimelige priser anbefaler vi at du kjøper medlemskap i Bergen Klatreklubb. Medlemskap kjøpes via MinIdrett før du kommer. Her kan du lese om våre medlemsfordeler.

Opprette profil i BRP:

BRP Booking

Klikk på LOGG INN og velg registrer deg, dersom du ikke er registrert fra før. Du registerer deg med din epostadresse som brukernavn og definerer passord selv. Kommer det opp en melding om at epostadressen allerede er registrert er du i systemet og da kan du klikke «Glemt passord» for å få nytt passord tilsendt på epost. Du logger senere inn med epostadressen og passordet du velger. Det er samme brukernavn og passord for Bergen Klatreklubb sin app.

Forhåndsbooking er nødvendig

På grunn av smittevernregler er det nødvendig å bestille tid for klatring eller buldring ettersom vi er pålagt begrenset aktivitet i anlegget. Booking blir tilgjengelig så snart åpningsdatoen er fastsatt.

For å kunne håndheve anbefalt avstand vil vi at alle som forlater Vestveggen etter klatring bruker utgang i 2. etg. ved barnerommet, resepsjonsvaktene vil også informere om dette ved ankomst.

Her er et par grunnregler for booking:

 • Book alltid tid for å klatre og buldre før du besøker anleggene, visst ikke er du ikke garantert plass
 • Det er kun mulig med en booking per bruker, dersom du skal ha med deg flere, f.eks. barn må du opprette brukere for de og logge inn med hver bruker for å få til booking.
 • Avslutt klatringen i god tid slik at du er klar til å forlate hallen når tiden er ute. Dette for å unngå større samlinger av besøkende mellom bookingtidene.

Booking kan gjøres via vår hjemmeside eller i vår app. For å overholde restriksjoner og smittevern, setter vi en begrensning på 25 personer om gangen for Bryggeriet og Bergenshallen. Dersom du evt. ikke kan komme etter at du har booket tid må du av-booke slik at du ikke tar plassen for andre. Det gjøres lettest i appen der du har god oversikt over dine bookinger.

Søk etter Bergen Klatreklubb på App Store eller Google Play Butikk og last ned vår nye app. Du logger inn med din bruker (samme som er registrert i vårt nye kassasystem der de fleste av våre kunder finnes) , eller oppretter ny bruker om du ikke har. Denne appen skal og fremover brukes til å registrere ankomst din i våre anlegg og vi vil slippe manuell registrering for smittevern.

De med nøkkelbrikke og årskort som vil trene i Bryggeriet utenom ordinær åpningstid må også booke tid for at det ikke skal bli for mange om gangen i anlegget.

Book klatretid her

Fortsatt gjelder nasjonale og kommunale smittevernsregler. Hold deg hjemme om du er syk, oppretthold anbefalt avstand på minst 1 meter og husk god håndhygiene.

Vi gleder oss til å se deg i våre klatreanlegg.